Krei den ideelle partneren for arkitekter

Krei den ideelle partneren for arkitekter

Krei er den ideelle partneren for arkitekter, bedrifter og designere, som støtter forskning, valg og installasjon av marmor, terrakotta, kontinuerlige overflater og mosaikk i interiør- og eksteriørarkitektoniske prosjekter.

I dag er arkitektur mer enn noen gang en betingelse for relasjoner, av rom som forholder seg på en dynamisk måte, i konstant utvikling, snarere enn en statisk design. Og materialene representerer de nødvendige midlene, og enda mer, for å realisere "fantasiene" til det arkitektoniske prosjektet. Å gripe materialets poesi betyr å forsterke uttrykkskraften gitt av spesifikke egenskaper og særegenheter, og overvinne deres grenser.

 

Krei er den ideelle partneren for arkitekter, bedrifter og designere, som støtter forskning, valg og installasjon av marmor, terrakotta, kontinuerlige overflater og mosaikk i interiør- og eksteriørarkitektoniske prosjekter.


Å forsterke et steds kall betyr å skape forbindelser allerede i designfasen ved å skape den rette interaksjonen mellom materialene som skal brukes, i stand til å understreke harmonien i miljøene mer.

 

Utforsker verden av marmor, håndlaget terrakotta, kontinuerlige overflater og mosaikk, fremhever Krei de uendelige mulighetene i arkitekturens verden.
 

Takket være design og lederstøtte kan Krei veilede arkitektstudioet eller bedriften til å finne de beste løsningene for spesifikke miljøer, og støtte oppdragsgiver i valg og levering av materialet som estetisk og funksjonelt oppfyller kravene.

 

En alltid tilstedeværende støttetjeneste, for å evaluere og velge den beste løsningen, som gir en rekke materialer og finisher som kan lages.

 

Takket være en lang tradisjon og erfaring sammen med et bredt utvalg av materialer, som marmor, granitt, onyx samt håndlaget terrakotta, kontinuerlige overflater og mosaikk, kan Krei tilfredsstille ulike forespørsler i henhold til smak og ønsker fra kunder og designere. .

 

 En blanding av ferdigheter, mellom eksperimentering og kunnskap om materialer, for å skape unike skreddersydde kreasjoner.
 

Oppmerksomheten på detaljer og omsorgen i behandlingen som alltid er betrodd banebrytende maskineri kontrollert av spesialisert personell, gir plass til eksperthender til håndverkere for å lage tilpassede finisher og detaljer.

 

 Vi feirer detaljene i et prosjekt gjennom utvalget av nye materialer som er avvist i forskjellige utførelser. Holdningen til forskning gjør at vi kan tilby ulike løsninger fra et estetisk, teknisk, materielt og sensorisk synspunkt.

 

Den kontinuerlige kontakten med materialene blir et kreativt utgangspunkt for fremtidige prosjekter. Krei legger stor vekt på personaliseringen av hvert arbeid, så vel som stilistisk forskning, som oversetter seg til et skreddersydd design i hver detalj, og gjør personlige prøver tilgjengelig for hver kunde.

 

 

I tett synergi med designstudioet kan Krei koordinere utviklingen av skreddersydde møbleringsløsninger, med et bredt utvalg av materialer og finish, for skreddersydd arbeid, alltid med omtanke for de minste detaljer, ivaretakelse av teknisk kontroll og oppmåling. av tiltakene. , analyse av plassene og eventuell utdyping av leggemønster for gulv og vegger nødvendig for en fullstendig visjon av utførelsen.

opp til installasjonsarbeidet med høyt spesialiserte arbeidere.

 

 

Blant de forskjellige materialene som brukes og de foreslåtte finishene, er Daino Reale, også kjent som Breccia Sarda eller Orosei-marmor, en av de mest dyrebare kulene i verden. Den utvinnes i bruddene i Nuoro-distriktet etter å ha erobret de internasjonale markedene for prydstein fra Sardinia.

Mye verdsatt i interiørdesign der dens delikate farge, i nyanser av lys beige, gir sjarm til rommene.
 

Krei støtter arkitektfirmaet i de forskjellige og flere fasene av forskningen, utvalget og bearbeidingen av Daino Reale, frem til leggingen av materialet, og tilbyr profesjonell støtte på de forskjellige tolkningene av naturstein også inspirert av de nye designtrendene. Fra prosjekt til endelig installasjon: til støtte for selskapet eller uavhengig, kan Krei fullføre designet med levering og installasjon av fine materialer, alltid med høyt kvalifisert personell, for å sikre høyeste kvalitet og pålitelighet.

Ikke bare materialer, men du ble brukt til rengjøring, restaurering, sikring og beskyttelse av verdifulle materialer, utført med ekstrem forsiktighet ved bruk av spesialiserte teknikere, svært profesjonelle maskiner og produkter, i hotell- og boligsektoren.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow